ARTA FOTOGRAFICA BOTOSANI · BLOGURI BOTOSANI · BOTOSANI - Centre & Activitati Culturale · EVENIMENTE BOTOSANI · FORUM ONG-uri & FUNDATII BOTOSANI · INFO DANS BOTOSANI · PROIECTE BOTOSANI

Clubul Fotografilor Botosani (CFBT) -Prezentări cu artişti fotografi din România în fiecare joi

Clubul Fotografilor Botosani (CFBT) –Prezentări cu artişti fotografi din România în fiecare joi

Cristina Venedict, cea care a preluat de curand fraiele Clubului Fotografilor din Botosani (etajul I al hotelului “Maria” din Botosani), are bucuria de a-i invita pe toti cei interesati de aprofundarea celei de-a opta arte la o intalnire periodica cu mari artisti romani ai fotografiei, incepand din data de 26 iulie 2012 in fiecare joi de la ora 18:00.

In acest sens, ea a declarat pentru 4Botosani.ro: “La rugamintea lui Relu Oneaga si a lui Flavius Damean, care m-au atras cu un proiect in care urmeaza sa se promoveze artisti fotografi din Romania si pe care o sa-i avem invitati intr-o tabara cu workshop-uri. Am placerea sa va anunt ca joi , va fi prezentat la club primul artist contemporan din Romania, care imi este drag si il apreciez.  Va fi o placere sa vedem impreuna lucrarile acestui artist. Numele este o surpriza. Nu va fi usor dar cu sustinerea voasta vom face ceva frumos. Multe zambete!”.

Un lucru foarte  important de prcizat este faptul ca  cei care vor veni la club si vor participa la aceste intalniri vor avea prioritate la tabara din vara viitoare care va fi la Ipotesti cu cel putin 3 fotografi de talie internationala. Proiectul va fi cuprins in programul cultural la Ipotesti astfel incat participanti sa aibe aproape  totul asigurat  (masa si cazare) ei suportand doar costurile seminariilor.

Cei care doresc sa participe la aceste intalniri ale clubului sunt asteptati in fiecare joi incepand cu ora 18 la sediul clubului.

Mai multe detalii puteti citi si pe 4Botosani.ro sursa noastra de unde am preluat partial acest articol.

Proiect sustinut si promovat de Asociatia Judeteana Organizatori Evenimente Botosani – www.evenimentebotosani.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s